Vår frysecontainer uskadeliggjør eventuelle skadedyr.

Så unngår du at de invaderer hjemmet ditt.

RVS UTLEIE med i kampen mot skadedyr.

RVS Utleie introduserer et nytt tilbud «PÅ DEN SIKRE SIDEN» Kort fortalt betyr det at når du har vært på reise i utlandet og ønsker å få bukt med ett potensielt skadedyrsproblem før det oppstår, kan vi i RVS Utleie nå tilby frysecontainer til nedfrysing av bagasjen.

Det som har vært en hyggelig ferietur kan fort få en brå vending i det man oppdager at det ikke bare er klær, taxfreevarer, og ferieminner som ble med hjem fra turen.

I det siste hører vi stadig om flere som har fått med seg innsekter og småkryp hjem fra opphold i utlandet. Eksempelvis er både kakkerlakker og veggdyr et økende problem i Norge. Det er ikke alt som er skadelige eller farlige, men noen kan skape problemer som fort kan bli meget kostbart.

Vi i RVS tilbyr deg nå det samme som sanerings- og skadedyrsfirmaene allerede benytter seg av, nemlig nedfrysing av bagasjen. Vår frysecontainer gjøres nå tilgjengelig for deg som privatkunde.

Vår container fryses ned til – 40 grader, så har du noe i kofferten som ikke tåler denne temperaturen må det fjernes før kofferten settes inn.

Selve skadedyrbekjempelsen, ved nedfrysing, krever 3 døgn vedminimum -37grader. 

Ønsker du å benytte vårt tilbud på frysecontainer? Kontakt oss på telefon 95266925 eller kom innom oss på Prestebråtan 19 i Hokksund.

undefined