Entreprenør og entrepriser

Vi tilbyr både total- og underentrepriser

RVS AS gjennomfører alle typer total- og hovedentrepriser over hele det sentrale Østlandsområdet. Prosjektene spenner fra nærings- og offentlige bygg til boligblokker, leilighetsprosjekter og kjøpesenterombygginger. Våre ansatte besitter solid erfaring og kompetanse.

Vi tilbyr komplette entrepriser for små og store entreprenører, byggherrer, borettslag og for privatmarkedet. Vi leverer komplett arbeid inklusive idèarbeidet, prosjektering, byggesøknad og utførelse og vi kan levere totalunderentrepriser innen betong, mur- og tømrerfaget.

Vi utfører blant annet arbeider innen følgende områder:

  • bolig
  • næring
  • handel
  • undervisning
  • idrett og kultur
  • utviklingsprosjekter
  • kjøpesenter
  • rehabillitering

 

Oppdragene stiller høye krav til både nøyaktighet, HMS, fremdrift og valg av miljøvennlige løsninger, og ikke minst store krav til organisasjonen og evnen til å koordinere arbeidet.

Vi er en aktiv sparringspartner og vi involverer oss, følger opp og løser små og store utfordringer. Våre ansatte sikrer en god og trygg prosess gjennom hele byggeprosjektet. Det er en selvfølge for oss at mennesker som trives i jobben og med hverandre, også skaper de beste resultatene. I RVS jobber vi kontinuerlig for å opprettholde det gode arbeidsmiljøet blant våre ansatte.

RVS AS har sitt hovedkontor i Hokksund, og utfører arbeider i Buskerud, Oslo, Østfold, Vestfold og Akershus. Vi opererer også i Numedal, Sigdal og Hallingdal. 

Kontakt oss gjerne for entreprenørjobber, som kan inkludere ombygging, nybygg, fasaderehabilitering, brannsikring, rivningsarbeider eller våtromsarbeider.

Det utføres videre totalunderentrepriser innen betong, tømrer, flis- og murfaget der det er ønskelig.

undefined

Våre håndverkere utfører flere tjenester

RVS AS har egen håndverksavdeling som innbefatter tømrere, flisleggere, murere og forskalingssnekkere. Vi er også godkjent lærlingebedrift innen tømrer- og murerfaget og har til enhver tid lærlinger i vårt firma som vi fører fram til fagprøve og godkjent svenneprøve. Vi tilbyr alle typer tjenester innen maling- og byggtapetsererarbeider.

 

Se noen av våre igangsatte eller gjennomførte prosjekter her.

 

Les mer her om noen av våre ofte utførte tjenester

Rehabilitering av fasade

Mur, flis og betong

Rivningsarbeider

Våtromsarbeider

Ombygging av butikker og kjøpesenter

Skadebegrensning

Utleie av maskiner, lifter m.m.

 

Sentral godkjennelse

  • Sentral godkjennelse i tiltaksklasse 2 og kan oppføre alt fra eneboliger til store næringslokaler.
  • Selskapet er registrert i Startbank og ønsker å bidra til at byggebransje hvor kunden er sikret seriøse leverandører.

 

Kontakt oss for entreprenørtjenester i dag ved å bruke skjemaet nedenfor.